Bektaş ilkokulu

Vizyon: Bin yıldır Türk vatanı olan Anadolu toprağını gelecek bin yılda da Türk vatanı olarak devamı sağlayacak nesiller yetiştirmektir.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, sağlıklı, ilkeli, duyarlı, açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öğrenmeye ve yeniliklere açık, öz değerlendirme yapabilen, işbirliğine yatkın, yaratıcı ve eleştirel düşünen, akılcı, cesaretli, çok yönlü gelişimi önemseyen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu alan, dini ve ahlaki değerlere bağlı, Türk kültür ve tarihini özümsemiş, vatanını ve milletini ve bayrağını en mukaddes değerler olarak gören insanlar yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: Ders Başlama Saati: 09:00 Ders Bitiş Saati: 15:05
Isınma: Kalorifer(Katı Yakıtlı)
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://bektasio.meb.k12.tr

Adres - Bektaş Köyü Kangal/SİVAS

Öğretim Şekli :Tam gün.

Yerleşim Yeri - Köyümüz yaklaşık 400 nüfusa sahip Yama Dağının eteklerinde kurulu bir köydür.Kışlar yoğun kar yağışlı ve soğuktur. Bahar ayıyla birlikte köyümüzün yaylaları yeşermeye başlar. Kar kalınlığı yer yer iki metreye varmaktadır.

Adres - Bektaş Köyü Kangal/SİVAS

Ulaşım Hafta ici her sabah köyümüzden Kangala 2 servisimiz vardır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kangal ilçesine 55km, Sivas´a 145km uzaklıktadır.